Varauskalenteri ja laskutusjärjestelmä

Asiakkaalle Yrittäjälle
 1. 1.
  Helppokäyttöinen ja tehokas varauskalenteri
 2. 2.
  Käytettävissä kaikilta internetlaitteilta salatulla yhteydellä
 3. 3.
  Asiakasrekisteri ja laskujen luonti
 4. 4.
  Julkinen varauskalenteri liitettävissä kotisivuille
Kaavio järjestelmän toiminnasta

Nettipohjainen varausjärjestelmä tuo monia etuja paperilla tai paikallisessa tietojärjestelmässä toimiviin varauksiin.

Nettipohjaisena varausten hallintaa voidaan tehdä monesta eri paikasta samanaikaisesti. Kuluttajalla on mahdollisuus nähdä varaustilanne netistä omatoimisesti. Kuluttajilta voidaan ottaa vastaan nettivarauksia haluttuihin kohteisiin haluttuina aikoina. Oikein toteutettuna kuluttajan on selkeämpi tehdä varauksia netissä ja asiakaspalvelussa vapautuu aikaa rutiinitoimenpiteistä.

Laskutettavista varauksista voidaan koota helposti laskuja. Ohjelmisto toimii varauskalenterin lisäksi asiakasrekisterinä ja laskutusohjelmana.

Nettipohjaisessa järjestelmässä toimittaja huolehtii netissä toimivan palvelinlaitteiston ja ohjelmiston asennuksista, päivityksistä sekä korjauksista. Nämä palvelut pystytään tarjoamaan hyvin tehokkaasti ja viiveettä. Varausjärjestelmän käyttöpisteessä tarvitaan vain normaali internetyhteys sekä tietokone. Asiakkaanamme voit käyttää tarvittaessa lähimmän ja nopeimman tietokoneliikkeen tai mikrotuen palveluita.

Toimintamallissamme kaikki osapuolet pystyvät keskittymään parhaimpaan osaamiseensa. Meidän kohdallamme se tarkoittaa jatkuvaa palvelun kehittämistä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakkaanamme saat tulevaisuudessakin automaattisesti käyttöösi parhaimmiksi havaitut varausmenetelmät.